Andrew Sinclair bemutatkozása

Név: Andrew Sinclair
Rang: Felhasználó
Város:Csongrád
E-mail cím:ndrewsincair@gmail.com
Honlap:http://andrewsinclaiir.blogspot.com/
Regisztrált:2011.01.15
Utoljára itt járt:2012.02.08

Andrew Sinclair eddigi alkotásainak listája kategóriánként
Andrew Sinclair eddigi alkotásainak listája a hozzászólások sorrendjében


Andrew Sinclair eddig 1 művet alkotott, melyet összesen 2398 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 2 hozzászólást kapott.
Eddig 1 alkalommal véleményezte mások műveit.


Szentesen születtem 1984-ben. Csongrádon nőttem fel és itt is jártam középiskolába. Majd Szegedre költöztem és ott folytattam tanulmányaimat, de az élet úgy hozta, hogy visszatérjek Csongrádra dolgozni. Azóta is itt élek és dolgozom.

A munka mellett az írásnak, mint hobbi hódolok. 16 éves voltam mikor megírtam az első versemet egy lánynak. Az első alkalom volt, hogy nem tudtam beszélni az érzéseimről, így valamilyen ismeretlen oknál fogva versbe öntöttem a gondolataimat és érzéseimet. Ezután még számos vers következet, majd nagyobb szünet. Két évvel ezelőtt egy barátom unszolására ismét elkezdtem verseket írni, minek következtében újabb alkotásokkal gyarapítottam a listámat. Idén kezdtem el komolyabban foglalkozni az írással. Így a barátaimnak írtam egy novellát, ami úgy alakult, hogy nem egy egyszerű novella lesz, hanem folytatásos.

Az írásaimmal kapcsolatban örömmel fogadom a kritikákat, mert úgy gondolom, hogy egy jó kritika csak előrébb lendít és jobbá tesz!

Előző oldal