Zspider bemutatkozása

Név: Fazekas Zsolt
Rang: Felhasználó
Város:Budapest
E-mail cím:zspider@citromail.hu
Honlap:http://zspider.proboards104.com/
Regisztrált:2008.05.12
Utoljára itt járt:2013.10.18

Zspider eddigi alkotásainak listája kategóriánként
Zspider eddigi alkotásainak listája a hozzászólások sorrendjében


Zspider eddig 11 művet alkotott, melyet összesen 12350 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 22 hozzászólást kapott.
Eddig 9 alkalommal véleményezte mások műveit.
Eddig 3 alkalommal írt a fórumba.


Zspider, képregényes körökben ezt egy élőadattárral szokták párhuzamba hozni. Született agresszor és irodalom kedvelő. Gyermekkora óta alkot és kitalál, egy üres szobában magányosan is csak peregnek az ötletek a fejében.
Rajzolóként kezdte majd mint "asztali" szerepjátékosok mesélője élte ki egyre nagyobbá váló alkotási őrületét. Késöbb ez a középiskolában egy remek tanárnak köszönhetően átalakult írás vágyá. Két kisebb novella próbálkozás után áttért egy sorozatra és ebből nőtte ki magát mára a Bárd trilógia, ami nevével ellentétben egy kőkemény fegyverről elnevezett harcos meséjéről szól.
Azóta pár év eltelt és az írás vágya csak nővekdett, dalszövegek, forgatókönyvek (rövidebb vizsgafilmekhez, játékokhoz, képregényekhez), novellák, regények és cikkek formájába. Bár vannak versei, de közismerten nem kedveli a verseket, csak pár nyerte el a tetszését és írásukkal sem szivesen bűszkélkedik.

Előző oldal