A vadász - vélemények

Ugrás a műre


Alienna
Felhasználó
2011.10.09 17:04
Köszönöm a kritikát, Cyrus, már akkor is derengett valami, de ennyi idő után visszaolvasva tökéletesen egyet értek veled.

Szerintem az alvadt vért még a vámpírok is undorítónak tartják...
Cyrus Livingstone
Felhasználó
2010.08.12 15:20
Kedves Alienna!

A történet érdekes, a befejezés sejthető volt. A problémát én a fogalmazásban látom. Helyenként vannak benne frappáns szófordulatok, de összességében sajnos szárazra, sőt kissé szájbarágóra sikeredett. Szerintem érdemes lett volna bizonytalanságban tartani az olvasót Chris kilétét illetően: szívtipró? Lánykereskedő? Nyomozó? Bérgyilkos? A végén derülne ki persze, hogy vámpír (és csak szeretne vadász lenni, valójában ő a préda). Apropó, hiányoltam a vadászat, mint szenvedély mélyebb ábrázolását. Amiből esetleg kitűnik, azért a vámpír "szakmának" is megvannak a maga veszélyei.
Végezetül egy találós kérdés:

-Mit eszik a vámpír reggelire joghurt helyett?
-Egy nagy tányér alvadt vért!
Alienna
Felhasználó
2010.03.21 02:21
Huh, ne is mondd, ismerek is jó párat!
De azért a vámpírok sem mutatják meg, hogy kik ők, csak mikor már úgyis mindegy...
Én meg nem menekülök sehova. Magam elől úgyse tudok XD
roszomák
Felhasználó
2010.02.27 14:37
Kedves Aliena,szerintem nem kell a fantasy világába menekülni,hogy vámpírokat lásunk manapság. Elég ha bekapcsoljuk a tévét,ott láthatunk egy rakást pl.(politikusokat,polgármestereket,közismert,,művészeket" stb.) Az igazi vámpírok legalább becsületesen megmutatják az arcukat,na meg a szemfogaikat az áldozataiknak,nincs igazam? gyuri.
Alienna
Felhasználó
2010.02.21 00:57
Örülök, hogy tetszett
Hát igen, démon. Pókféle. Egyébként pedig ahány történet, annyiféle vámpír...
Csak dühített, hogy ők a tápláléklánc csúcsa, és hogy nem sok minden tudja őket megfelelően lekorlátozni. Bár ha jobban belegondolok, ebből a szempontból az emberek maximálisan megérdemlik a vámpírokat.
roszomák
Felhasználó
2010.02.11 13:53
Szia Alienna! Tetszett az irásod,de volna egy kérdésem,milyen szerzet a lány,talán valami démon?Mert,mint tudjuk egy vámpírt csak a napfény intézhet el,vagy egy karó a szívbe,utánna levágni a fejét és elégetni a testét,ha jók az infóim!Persze,lehet hogy szakitottál a hagyományos írói sémákkal..
Cendaroth
Felhasználó
2009.01.26 14:41
Szerintem nagyon jó írás, bár azért számítottam valami hasonló befejezésre

Előző oldal