NASA titkok, vagy csak kamu? - vélemények

Ugrás a műre


rozsomák
Felhasználó
2010.12.31 12:20
Sziasztok. Először is boldog új évet mindenkinek, íróknak és olvasóknak eggyaránt.Úgy érzem ide tartozik, bár nem teljesen a következő hír is. A hihetetlen c.- mű újságban olvastam azt, hogy a németek a 2 -ik világháború végén egy szupertitkos bázist alakítottak az antarktiszon. Ahol kifejlesztették azokat a repülő csészealjakat, amikkel rémisztgették az usa- t az ötvenes években. Illetve azóta új bázist létesítettek a holdon. Lehet hogy csak kamu az egész, de mi van ha mégsem!? györgy. Erre varjatok gombot.
Jimmy
Admin
2010.12.19 01:37
Szerintem nagyjából sikerült pártatlanul láttatnod a dolgokat, bár egy-két helyen (inkább a vége felé) kiérződik a személyes véleményed, ám ez egyáltalán nem baj, főleg ilyen témában.
Nos, igen, az önteltség, bár az emberiség jelen állapotában időnként még ezen is túlmutat, s nem csak hogy egyedinek, egyedülinek képzelik azt egyesek, hanem már-már Istent játszanak.

Figyelmedbe ajánlok még egy oldalt, de óvatosan kell vele bánni, nem egyszerű megérteni, felfogni az írások lényegét, tartalmát. Ha mégis sikerült, s az ember elkezd róla beszélni más "normális" embereknek, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy alapesetben hülyének nézik. Az oldal címe:
http://2012.blogol.hu/
vajdava
Felhasználó
2010.12.17 02:17
Amennyire tudtam, pártatlan szemszögből akartam megírni ezt a jegyzetet. Remélem sikerült. A személyes véleményem az, hogy az önteltség és a beképzeltség netovábbja lenne azt képzelni, az ember az egyetlen intelligens faj az egész univerzumban. Ahhoz túlságosan nagy az univerzum. Az ember eredetét illetően is megvan a saját elképzelésem, de azt majd, esetleg, egy másik írásban mondom el.
Jimmy
Admin
2010.12.16 23:16
Ez a meglátás igen-igen közel áll a valósághoz: "mi most a módszeres "beadagolás" időszakában élünk". A kérdés talán csak az, hogy mi az, amit beadagolnak nekünk.
Ami bizonyosnak látszik, hogy a NASA egy kirakatszervezet. Persze dolgoznak ott kiváló tudósok, ez vitathatatlan, de azt azért megkérdőjelezném, hogy ők-e a legjobbak.
Ha valaki csak végignéz az emberiség történelmén, elolvas néhány Erich von Däniken, Whitley Strieber, Charles Berlitz, Nemere István könyvet, netalán kicsit kutakodik a neten, maga is beláthatja, hogy "Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes."
Valójában ma már tényként elfogadható, hogy léteznek idegen civilizációk, s nem is kell azért messzire menni, hogy rájuk leljünk. Többen határozottan állítják (ráadásul egymástól független források), hogy a Hold lakott. (Ezt alapvetően a holdraszállás / nem szállás problémaköréből derítették ki újra, mert hiszen nagyapáink a századfordulón még szintén úgy tudták.) Úgy tűnik egyébként, hogy a "marslakók" sem csak az SF írók fantáziájában léteznek, hanem bizony 7 különböző civilizáció lakja ma is.
Hogy a NASA mit erőlködik, édesmindegy. Csak arra szolgál, hogy elfedje szemünk elől a valóságot.
Hmmm... ez már nagyon Mátrixos lett.
Ajánlom még a témában Aranyi László honlapját: http://www.freeweb.hu/aranylaci/
rozsomák
Felhasználó
2010.12.13 22:38
Egyetértek veled 100% - ban, elég ha csak a piramisokra gondol az ember. Szerintem az illetékesek valami baromi nagy disznóságot titkolnak az átlagemberkéktől kb. ötven éve...Mostanában nagyon nyomatják a tévécsatornákon a Mars utazást.Vajon mire ez a nagy sietség? Szerintem van valami "nagy" dolog a Marson, amit már nem tudnak sokáig titkolni(és itt nem mikroszkkopikus egysejtűekre gondolok)Úgyhogy inkább a Nasa "találjon rá", mint egy amatőr csillagász vagy ufológus! üdv György

Előző oldal