Fórum - Pályázatok

[Előző] [1] [Következő]
Kapitány
Fejlesztő
2012.06.19 18:53
VII. Lidércfény pályázat, avagy 2012 - Posztapokalipszis most

Kategória 1: komoly próza
Kategória 2: humoros próza
Kiíró: Lidércfény Online Kulturális Magazin
A pályázat címe: "2012 - Posztapokalipszis most"
Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven alkotó amatőr írók, kizárólag saját maguk által írt, még meg nem jelent, magyar nyelvű novellákkal.

Beküldési határidő: 2012. október 31., éjfél

A pályázat témája és célja:

Az ősi maja írások szerint 2012 decemberében világvége várható a Földön. A végzet több formában is bekövetkezhet. Vegyünk számba néhány lehetőséget! Kitörhet a harmadik világháború, és a becsapódó atomtöltetek robbanásai nyomán végzetes nukleáris tél köszönt a világra. Egy titkos katonai laboratóriumból elszabadulhat egy halálos vírus, melyre orvosaink nem találnak hatásos gyógymódot. Becsapódhat egy hatalmas meteor, és a felszálló por áthatolhatatlan sötétségbe borítja a világot. Elterjedhet a zombikór, mely értelem nélküli szörnyekké változtatja az embereket. Leszállhatnak az agresszív idegenek szupermodern űrhajóikkal, és leigázhatják bolygónk lakosságát. Az is előfordulhat, hogy meteorokon utazó, halálos vírussal fertőzött idegen zombik érkeznek, akiknek még csak nem is sejtjük a céljait. A Nibiru bolygó menetrendszerű megjelenése sem kizárható. A lényeg: a Földre 2012 decemberében lesújt majd a végzet.

Persze egy ilyen apokaliptikus helyzetben is maradnak majd túlélők. A befolyásos politikusok elrejtőznek a hegyek gyomrába vájt atombiztos bunkereik mélyén. A titkos társaságok tagjai a denveri repülőtér alá épített biztonságos rejtekhelyükre menekülnek, és ott szövögetik tovább álnok terveiket. Lesznek olyanok, akik acélos egészségüknek köszönhetően ellenállnak a fertőzéseknek. Mások a magas hegyvidékeken, a civilizációtól távol élnek, így nem érinti őket a nagyvárosok lakosai számára elkerülhetetlen pusztulás. Néhányan isteni szerencséjüknek köszönhetik majd, hogy megkíméli őket a mások számára halálos csapás. Az ősidők óta köztünk élő halhatatlanok számára ez csak egy újabb történelmi epizód lesz, amely az ő örökké tartó életüket nem befolyásolja. Eközben pedig az idegenek UFO-ik biztos rejtekéből figyelnek minket, úgy, ahogyan azt az elmúlt évezredek során mindig is tették...

A pályázatra olyan, a terjedelmi kiírásnak megfelelő humoros vagy komoly novellákat várunk, amelyekben az író az általa kidolgozott posztapokaliptikus világban egy vagy több túlélő szemszögéből írja le történetet. Célunk, hogy megismerjük a világvégével szembenéző emberiség sorsát, és hogy milyen hétköznapi vagy misztikus veszélyekkel kell megküzdeniük életük során.

A beküldés feltételei:

- A beküldött írásokat kizárólag elektronikus formában a palyazat@lidercfeny.hu e-mail címre kell eljuttatni a megadott határidőig, Word dokumentum (.doc vagy .rtf) vagy OpenOffice (.odt) formátumban. Minden beküldött alkotásra igazoló e-mailt küldünk, így ha nem kapod meg a visszaigazolást rövid időn belül, kérlek, jelezd a problémát a Lidércfény oldalon.
- A pályaműben az első oldalon szerepeljen az alkotó írói álneve, valódi neve, postacíme és e-mail elérhetősége, valamint a pályamű kategóriája. A második oldalon szerepeljen a novella címe, és itt kezdődjön a szövege.
- A Wordben vagy Open Officeban megírt novellát lehetőség szerint elejétől a végéig Times New Roman CE, 12 pontos, fekete színű betűtípussal kérjük elkészíteni. A szövegben előforduló, kiemelendő szövegrészek dőlt vagy vastagított betűvel írhatók. A cím kiemelhető vastagítással és 16 pontos, fekete színű betűvel. A dokumentum margója lehetőleg mindenhol 2,5 cm, a sortávolság pedig másfeles legyen.
- Egy novella terjedelme maximum 18.000 karakter lehet (szóközökkel), amely a fenti beállításokkal nagyjából 6-7 A/4-es oldalt tesz ki (+ az első oldal az adatokkal). Ez a Lidércfény AKF-ben történő leközölhetőség miatt fontos.
- Az e-mail tárgy (subject) mezőjében a "Nevezés a VII. Lidércfény Pályázatra" szövegnek kell szerepelnie. (Csak így tudjuk garantálni, hogy a megfelelő helyre kerül az e-mailek között. Köszönjük a megértést!)
- Egy személy több novellával is nevezhet.
- A novellák beküldésének végső határideje 2012. október 31., éjfél.

Nevezési díj:

- a pályázaton való részvétel ingyenes

Díjazás:

- Mindkét kategória első három helyezett novellája megjelenik a 2012. decemberi Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban.
- Mindkét kategória első három helyezett alkotója kap 1-1, a Lidércfény logójával, a pályázat feltüntetésével, a helyezésükkel és írói álnevükkel ellátott gravírozott fapajzsot; 1-1 hasonlóan elkészített a zsűritagok által aláírt oklevelet, valamint 2-2 példányt a folyóirat 2012. decemberi számából.
- A helyezettek további díjazása a szponzorok felajánlásaitól függ.

Egyéb tudnivalók:

- A Lidércfény szerkesztősége a lenti nyilatkozatok alapján fenntartja a jogot a beküldött írások térítésmentes megjelentetésére a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban nyomtatott és PDF formában, a Lidércfény Online Kulturális Magazinban (http://www.lidercfeny.hu/).
- A műveket a Lidércfény szerkesztősége, illetve felkért külsős személyek bírálják el.
- Az eredményhirdetés végső határideje: 2012. december 15. A nyerteseket e-mail címeiken értesítjük. Az eredmények megjelennek a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóirat 2012. decemberi számában (nyomtatott és PDF formában), a Lidércfény Online Kulturális Magazinban, és a Fantasy Portalon (http://www.lidercfeny.hu/), (http://www.fantasyportal.hu).

Nyilatkozat a szerző részéről:

Az alkotó kijelenti, hogy a pályázatra megküldött kézirat kizárólagos szerzője, az saját szellemi terméke, és egyéni, eredeti jellegű. Az alkotó hozzájárul, hogy amennyiben alkotása helyezést ér el, az a 2012. decemberi Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban térítésmentesen leközlésre kerül, megjelenik a Lidércfény Online Kulturális Magazinban (http://www.lidercfeny.hu/). Az alkotó hozzájárul, hogy amennyiben alkotása nem ér el helyezést, azt a Lidércfény szerkesztősége a későbbiek során megjelentetheti a Lidércfény Online Kulturális Magazinban, illetve a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban.

Nyilatkozat a kiíró részéről:

A Lidércfény szerkesztősége kijelenti, hogy a pályázatban megadott személyes adatokat harmadik félnek semmilyen okból nem adja át, azokat a vonatkozó törvények értelmében titkosan kezeli. A Lidércfény szerkesztősége kijelenti továbbá, hogy a megadott adatokra kizárólag a nyeremények postázása és az eredményről való értesítés miatt van szükség. A Lidércfény szerkesztősége elismeri, hogy minden beérkezett pályamű a nyilatkozat értelmében a szerző saját tulajdona, így arra a szerzői jogi törvények megfelelő passzusai érvényesek. A szerző a beküldött alkotását a továbbiakban bárhol és bármikor publikálhatja, a Lidércfény szerkesztősége semmilyen módon nem kívánja azt kisajátítani.

A pályázat kiirása PDF formátumban az alábbi címről tölthető le:

http://www.lidercfeny.hu/palyazat/Lidercfeny_palyazat_kiiras_7.pdf
Kapitány
Fejlesztő
2011.12.17 18:58
A VI. Lidércfény Pályázat eredményhirdetése

2011 augusztusában írtuk ki a VI. Lidércfény pályázatot, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy hogyan látjátok a távoli múltban élt őseink hétköznapjait. A pályázatra a novemberi határidőig 34 alkotótól 37 pályamű érkezett be humoros illetve komoly kategóriában.

Először is lássuk a helyezetteket, gondolom, ez érdekel legjobban mindenkit

A VI. Lidércfény Pályázat, avagy "Barlangi medvék, sámánok és hideg sör" komoly kategóriájának győztesei:

I. helyezett: Stiga - A jövő ára
II. helyezett: Nibela - A tudás bűn
III. helyezett: Ebenezer Holt - A köd átka

A VI. Lidércfény Pályázat, avagy "Barlangi medvék, sámánok és hideg sör" humoros kategóriájának győztesei:

I. helyezett: Alyr - Fordított Űrodüsszeia
II. helyezett: Craz - Fogadó és csempésztanya a Sánta barlangi medvéhez
III. helyezett: Zeik Zamek - Zonk meséje

A legihletettebb alkotó címet és az ezzel járó oklevelet a három komoly novellát beküldő (és egyébként a dobogóról kevéssel lemaradó) Anthony Nortonnak ítélte a zsűri.

Nem volt egyszerű a döntés a helyezetteket illetően. A háromfős zsűri tagjai nem teljesen értettek egyet a legjobb művekkel kapcsolatban, de végül - némi kőbalta-suhogtatást és szakócadobálást követően - megegyezésre jutottunk. Voltak olyan művek, amelyek sajnos lemaradtak a dobogóról, pedig színvonaluk alapján megérdemelték volna - viszont a három kiosztható hely számát nem bővíthettük négyre vagy ötre.

Gratulálunk a győzteseknek! Nyereményeiket belátható időn belül elkészítjük, és elpostázzuk részükre. (Lévén év vége van, ez egy január közepi időpontra várható, és még nem is kalkuláltuk bele a Magyar Királyi Posta szolgáltatásainak színvonalát.)

A pályázókat kérjük, hogy - ha van kedvük hozzá - műveiket regisztráció után legyenek szívesek feltölteni a Lidércfény oldalára, hogy a zsűritagokon kívül a közönség is elolvashassa alkotásukat.
Kapitány
Fejlesztő
2011.08.21 20:21
VI. Lidércfény Pályázat

avagy

Barlangi medvék, sámánok és hideg sör


Műfaj: Fantasy
Kategória 1: komoly próza
Kategória 2: humoros próza
Kiíró: Lidércfény Online Kulturális Magazin
A pályázat címe: "Barlangi medvék, sámánok és hideg sör"
Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven alkotó amatőr írók, kizárólag saját maguk által írt, még meg nem jelent, magyar nyelvű novellákkal.

A kiírás aktuális verziója letölthető itt:

http://palyazat.lidercfeny.hu/palyazat_6/Lidercfeny_palyazat_kiiras_6.pdf

Beküldési határidő: 2011. november 15., éjfél

A pályázat témája és célja:

Képzeljük el, milyen lehetett egy történelem előtti időkben élő ember élete! Nap mint nap a puszta létért kellett küzdenie, miközben folyton ismeretlen veszélyek lestek rá zord világának minden zugából. Lakáshelyzete nem volt épp rózsás, folyamatos vitái voltak a szomszédsággal, például akkor, ha egy mogorva medve vagy egy Neander-völgyi ember is ugyanazt a lakályos barlangot nézte ki magának. A sötét hatalmakkal lepaktált sámánok törtek hordája életére, és neki, mint a csapat brutális erejű harcosának kellett társait megvédelmeznie. Eközben a háttérben meghúzódva távoli bolygókról érkezett idegenek manipulálták emberünk genetikai kódját két piramis megépítése között, hogy egy kicsit besegítsenek az evolúciónak. És az is lehet, hogy már az egymás fejét lecsapni vágyó halhatatlanok is közöttük jártak. Talán csak az este hozott a történelem előtti embernek némi nyugalmat, amikor társaival körbeülték a tábortüzet, a sebes vizű patakban behűtött sört iszogatták - mint tudjuk, a sörgyártás egyidős az emberiséggel -, és közben hősi vagy éppen hátborzongató történeteket meséltek egymásnak.

A pályázatra olyan, a terjedelmi kiírásnak megfelelő humoros vagy komoly fantasy novellákat várunk, amelyekben az író egy vagy több ősember szemszögéből írja le történetet. Célunk, hogy megismerjük az ősi emberek világát, és hogy milyen hétköznapi vagy misztikus veszélyekkel kellett szembenézniük életük során.

Az előző Lidércfény pályázatokból okulva arra szeretnénk kérni a tisztelt pályázókat, hogy a beküldött írások lehetőleg az - akár elképzelt - őskorban játszódjanak és szerepeljen bennük legalább egy darab ősember, ellenkező esetben a nevezést sajnos még akkor sem tudjuk elfogadni, ha minden más szempontból kiváló írásról van szó.

A beküldés feltételei:

- A beküldött írásokat kizárólag elektronikus formában a palyazat@lidercfeny.hu e-mail címre kell eljuttatni a megadott határidőig, Word dokumentum (.doc vagy .rtf) vagy OpenOffice (.odt) formátumban. Minden beküldött alkotásra igazoló e-mailt küldünk, így ha nem kapod meg a visszaigazolást rövid időn belül, kérlek, jelezd a problémát a Lidércfény oldalon.

- A pályaműben az első oldalon szerepeljen az alkotó írói álneve, valódi neve, postacíme és e-mail elérhetősége, valamint a pályamű kategóriája. A második oldalon szerepeljen a novella címe, és itt kezdődjön a szövege.

- A Wordben vagy Open Officeban küldött novellát lehetőség szerint elejétől a végéig Times New Roman CE, 12 pontos, fekete színű betűtípussal kérjük elkészíteni. A szövegben előforduló, kiemelendő szövegrészek dőlt vagy vastagított betűvel írhatók. A cím kiemelhető vastagítással és 16 pontos, fekete színű betűvel. A dokumentum margója lehetőleg mindenhol 2,5 cm, a sortávolság pedig másfeles legyen.

- Egy novella terjedelme maximum 18.000 karakter lehet (szóközökkel), amely a fenti beállításokkal nagyjából 6-7 A/4-es oldalt tesz ki (+ az első oldal az adatokkal). Ez a Lidércfény AKF-ben történő leközölhetőség miatt fontos.

- Az e-mail tárgy (subject) mezőjében a "Nevezés a VI. Lidércfény Pályázatra" szövegnek kell szerepelnie. (Csak így tudjuk garantálni, hogy a megfelelő helyre kerül az e-mailek között. Köszönjük a megértést!)

- Egy személy több novellával is nevezhet.

- A novellák beküldésének végső határideje 2011. november 15., éjfél.

Nevezési díj: a pályázaton való részvétel ingyenes

Díjazás:

- Mindkét kategória első három helyezett novellája megjelenik a 2011. decemberi Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban.

- Mindkét kategória első három helyezett alkotója kap 1-1, a Lidércfény logójával, a pályázat feltüntetésével, a helyezésükkel és írói álnevükkel ellátott gravírozott fapajzsot; 1-1 hasonlóan elkészített a zsűritagok által aláírt oklevelet, valamint 2-2 példányt a folyóirat 2011. decemberi számából.

- A helyezettek további díjazása a szponzorok felajánlásaitól függ.

Egyéb tudnivalók:

- A Lidércfény szerkesztősége a lenti nyilatkozatok alapján fenntartja a jogot a beküldött írások térítésmentes megjelentetésére a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban nyomtatott és PDF formában, a Lidércfény Online Kulturális Magazinban (http://v2.lidercfeny.hu/).

- A műveket a Lidércfény szerkesztősége, illetve felkért külsős személyek bírálják el.

- Az eredményhirdetés végső határideje: 2011. december 15. A nyerteseket e-mail címeiken értesítjük. Az eredmények megjelennek a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóirat 2011. decemberi számában (nyomtatott és PDF formában), a Lidércfény Online Kulturális Magazinban, és a Fantasy Portalon (http://v2.lidercfeny.hu/), (http://www.fantasyportal.hu).

Nyilatkozat a szerző részéről:

Az alkotó kijelenti, hogy a pályázatra megküldött kézirat kizárólagos szerzője, az saját szellemi terméke, és egyéni, eredeti jellegű. Az alkotó hozzájárul, hogy amennyiben alkotása helyezést ér el, az a 2011. decemberi Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban térítésmentesen leközlésre kerül, megjelenik a Lidércfény Online Kulturális Magazinban (http://v2.lidercfeny.hu/). Az alkotó hozzájárul, hogy amennyiben alkotása nem ér el helyezést, azt a Lidércfény szerkesztősége a későbbiek során megjelentetheti a Lidércfény Online Kulturális Magazinban, illetve a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóiratban.

Nyilatkozat a kiíró részéről:

A Lidércfény szerkesztősége kijelenti, hogy a pályázatban megadott személyes adatokat harmadik félnek semmilyen okból nem adja át, azokat a vonatkozó törvények értelmében titkosan kezeli. A Lidércfény szerkesztősége kijelenti továbbá, hogy a megadott adatokra kizárólag a nyeremények postázása és az eredményről való értesítés miatt van szükség. A Lidércfény szerkesztősége elismeri, hogy minden beérkezett pályamű a nyilatkozat értelmében a szerző saját tulajdona, így arra a szerzői jogi törvények megfelelő passzusai érvényesek. A szerző a beküldött alkotását a továbbiakban bárhol és bármikor publikálhatja, a Lidércfény szerkesztősége semmilyen módon nem kívánja azt kisajátítani.
Jimmy
Admin
2010.06.20 20:34
Gyorsjelentés

Az V. Lidércfény Pályázat, avagy "A sötét varázslók élete nem csak játék és szórakozás" komoly kategóriájának győztesei:

I. helyezett: Hematith - A verseny
II. helyezett: Maggoth - Kőbe zárt szavak
III. helyezett: Kojer Attila - Cethal árnyékában úszni

A humoros kategória győztesei:

I. helyezett: Essolt - Pustitius
II. helyezett: Mickey Long - Idétlen idézés
III. helyezett: Craz - Mérgezett tőrök háza

A helyezetteknek ezúton is gratulálunk, nyereményeiket belátható időn belül elkészítjük és elpostázzuk részükre.

Szomorú kötelességünknek is eleget tettünk, így Shakyr pályaműveit posthumus különdíjban részesítettük.

Bővebb értékelést és némi indoklást a néhány napon belül elkészülő júniusi AKF-ben találhattok majd.
Kapitány
Fejlesztő
2009.12.12 05:35
V. Lidércfény Pályázat
avagy
A sötét varázslók élete nem csak játék és szórakozás


Műfaj: Fantasy
Kategória 1: komoly próza
Kategória 2: humoros próza
Kiíró: Lidércfény (Online Kulturális Magazin, Amatőr Kulturális Folyóirat)
A pályázat címe: "A sötét varázslók élete nem csak játék és szórakozás"
Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven alkotó amatőr írók, kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű novellákkal.

Beküldési határidő: 2010. április 30., péntek, éjfél.

A pályázat témája és célja:
A sötét varázslók a fantasy történetek meg nem értett karakterei közé tartoznak. A kalandozók általában gonosznak tartják őket, s ennek megfelelően életükre, néha pedig holtukra törnek, aztán ha sikerül legyőzniük ellenfelüket, akkor természetesen ki is fosztják - szegény sötét varázsló már úgysem venné hasznát a kincseinek... Persze ők sem hagyják magukat - nem egy kalandor végezte már csúfosan, amikor megpróbált tengelyt akasztani egy-egy sötét varázslóval. Botor módon próbálkozók azért mindig akadnak: így az általános vélekedéssel szemben a sötét varázslók élete (avagy halála) sem csak játék és szórakozás.

A pályázatra olyan, (a terjedelmi kiírásnak megfelelő) fantasy novellákat várunk, amelyekben az író egy (vagy több) sötét varázsló szemszögéből írja le a történetet.

Célunk: próbáljuk meg megérteni a világot a sötét oldal szemével nézve! Hiszen a gonosz varázslók is érző lények, csak a PR-juk nem az igazi, így a fantasy írók mindig negatív szerepeket osztanak rájuk...

Az előző Lidércfény pályázatokból levont tanulságok alapján azt szeretnénk kérni a nevezőktől, hogy a beküldött történetben a kiírásnak megfelelően legalább egy, azaz 1 db sötét varázsló szerepeljen, ellenkező esetben a nevezést sajnos még akkor sem tudjuk elfogadni, ha minden más szempontból kiváló írásról van szó.

Nevezési díj:
A pályázaton való részvétel ingyenes.

A pályázat bővebb kiírása, egyéb feltételei, díjazása letölthető az alábbi címről:
http://www.szentesinfo.hu/lidercfeny/download/5lfp.zip
Ida
Admin
2009.11.01 12:00
Remélem, azokat is befejezed hamarosan, és megosztod velünk.

Kíváncsi vagyok, jövőre lesz-e Lidércfény pályázat, és mi lesz a témája.
Zspider
Felhasználó
2009.06.01 12:17
Szerintem nekem nagyon örülhet a zsűri mivel ha jól emlékszem 7 alkotást is kaptak Maradt még 4 novella, ami félkész volt így nem küldtem el.
Kapitány
Fejlesztő
2009.05.27 07:10
Nyugodtan írhatsz ide is, engem nem zavar
Shang
Felhasználó
2009.05.25 19:16
Hát erről lemaradtam Remélem hamarosan lesz ismét valami pályázat (itt ennyi belekotyogás megengedett, vagy ez a téma csak pályázati kiírásoknak lenne? Mondjuk ha most ezt be tudtam írni akkor gondolom megengedett a hozzászólás földi halandók részére is )
Ida
Admin
2009.03.05 11:12
Remélem, sok szép novella érkezik majd a pályázatra, és a fantasy írók nem rettennek meg a kőkemény barbároktól.
Jimmy
Admin
2009.01.17 18:32
IV. Lidércfény Pályázat
avagy
"Az igazi fantasy író nem fél a barbároktól"Műfaj: Fantasy

Kategória 1: komoly próza

Kategória 2: humoros próza

Kiíró: Lidércfény (Online Kulturális Magazin, Amatőr Kulturális Folyóirat)

A pályázat címe: "Az igazi fantasy író nem fél a barbároktól"

Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven alkotó amatőr írók, kizárólag saját maguk által írt, még meg nem jelent, magyar nyelvű novellákkal.

Beküldési határidő: 2009. április 30., csütörtök, éjfél.

A pályázat témája és célja:
Bizonyos vélemények szerint a klasszikus, Conan-stílusú, barbárokat és varázslókat felvonultató fantasy-irányzat már rég idejét múlta. A Lidércfény Online Kulturális Magazin szerkesztősége szeretné megcáfolni ezt a véleményt, ezért ezennel meghirdetjük a IV. Lidércfény Pályázatot. A pályázatra olyan fantasy novellákat várunk, amelyekben a tradícióknak megfelelően acélos tekintetű harcosok és kigyúrt barbárok küzdenek gonosz varázslók ellen, vagy fordítva, acélos tekintetű (és kigyúrt?) varázslók próbálják meg legyőzni a környezetüket terrorizáló gonosz harcosokat és barbárokat. És mivel szerkesztőségünk több tagja még annak idején klasszikus zombifilmeken szocializálódott, így kimondottan örülünk, ha néhány zombi, csontváz, ghoul, stb. is megjelenik a történetben. Persze az sem baj, ha nem.

Nevezési díj: A pályázaton való részvétel ingyenes.

A pályázat bővebb kiírása, egyéb feltételei, díjazása letölthető az alábbi címről:
http://www.szentesinfo.hu/lidercfeny/download/4lfp.zip
Kapitány
Fejlesztő
2008.07.09 20:53
A Lavarhion novella és grafikai pályázatot hirdet. Lavarhion ötödik számának megjelenése alkalmából egy csokorba gyűjtük az eddig megjelent novellákat és grafikákat. A két külön kiadványba várunk tehetséges és lelkes grafikusok és írók fantasy rajzait és M.A.G.U.S. ihletésű novelláit. A leadási határidő 2008. november elseje. Minden művet és kérdést a lavarhion@gmail.com címre várunk.
[Előző] [1] [Következő]